این سایت به معرفی آسانسور ها میپردازد.

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

ده مزیت آسانسور هیدورلیک از نگاه کارشناسان

مزایای آسانسور های هیدرولیک:

  1. برای آسانسور های هیدرولیک  آهن‌کشی کمتری نسبت به آسانسور های کششی گیربکسی و کشششی گرلس نیاز است زیرا  آسانسورهای هیدرولیک زیرا نیروی زیادی به ساختمان وارد نمی‌کنند.

     

    مزایا و معایب موتور کششی گرلس
    مزایا استفاده از آسانسور هیدرولیک
  2. آسانسور های هیدرولیک به خوبی و راحتی از  از نیروی بالابر طناب‌های کششی استفاده می‌کنند که باعث کاهش مصرف انرژی میشود.
  3.  آسانسورهای هیدرولیک می‌توانند با سرعت حداکثر 45 متر بر دقیقه کار کنند.
  4.  آسانسورهای هیدرولیکی به سامانه ی ضر سرقت مجهز هستند بدون اینکه نیازی به گاور نر داشته باشند.
  5. آسانسورهای هیدرولیکی را می‌توان در مکان‌هایی با چاله کم ارتفاع و یا حتی در مکان هایی که چاله و چاه آسانسور پیش بینی نشده است نیز نصب کرد.
  6. برای نصب این نوع آسانسورها نیازی به ساختن موتورخانه در بالای چاهک آسانسور نیست.
  7. آسانسور های هیدرولیکی حرکتی بسیار  سریع، نرم و بی‌صدا دارند.
  8. آسان بر  های هیدرولیکی فقط در هنگام بالا رفتن آسانسور برق مصرف می‌کنند و در هنگام پایین آمدن نیازی به برق ندارند به همین دلیل در مصرف انرژی بسیار صرفه‌جویی می‌شود.

    امیدوارم این مطلب که در مورد آسانسور های مسافربری است مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
mehdi abbaszadeh

آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک

پمپ مایع را از مخزن داخل لوله منتهی به سیلندر سوق می دهد.
با باز شدن دریچه ، مایع تحت فشار مسیر حداقل مقاومت را طی می کند و به مخزن سیال باز می گردد. اما هنگامی که دریچه بسته است ، مایع تحت فشار چیزی جز سیلندر ندارد.
با جمع شدن مایع در سیلندر ، پیستون را به سمت بالا سوق می دهد و ماشین آسانسور را بلند می کند. با نزدیک شدن خودرو به کف صحیح ، سیستم کنترل سیگنالی را به موتور الکتریکی می فرستد تا به تدریج پمپ را خاموش کند. با خاموش شدن پمپ ، مایع بیشتری به داخل سیلندر وارد نمی شود ، اما مایعی که در حال حاضر در سیلندر است نمی تواند فرار کند (نمی تواند از طریق پمپ به عقب برگردد ، و دریچه هنوز بسته است). پیستون روی مایعات تکیه می کند و ماشین در جایی که در آن قرار دارد می ماند. برای پایین آوردن خودرو ، سیستم کنترل آسانسور سیگنالی را به شیر ارسال می کند. این سوپاپ توسط یک سوئیچ پایه سولونوئیدی به صورت الکتریکی اداره می شود (بررسی کنید که چگونه الکترومغناطیس ها برای کسب اطلاعات در مورد solenoids کار می کنند).
هنگامی که الکترونوئید دریچه را باز می کند ، مایعاتی که در سیلندر جمع شده اند می توانند درون مخزن سیال خارج شوند. وزن ماشین و محموله روی پیستون فشار وارد می کند ، که مایع را به داخل مخزن منتقل می کند. ماشین به تدریج پایین می رود. برای متوقف کردن خودرو در طبقه پایین ، سیستم کنترل مجدداً سوپاپ را می بندد. این سیستم بسیار ساده و بسیار مؤثر است اما دارای اشکالاتی است.

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد آسانسور های هیدرولیکی میتوانید مقاله ما در سایت البرز آسان بر  سناباد را مطالعه کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
mehdi abbaszadeh